Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

10 Nov, 2013 14:17 849 Marime text
La data de 08.11.2013, poliţiştii Secţiei 3 şi jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța au depistat pe bulevardul Tomis pe A. Nuredin de 29 ani, pe S. R., de 17 ani și pe D. R., de 15 ani, care aveau asupra lor bagaje voluminoase, iar la vederea patrulei, aceştia au devenit agitaţi, încercând să se îndepărteze.
  Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat faptul că persoanele suspecte aveau asupra lor mai multe bunuri a căror proveniență nu au putut-o justifica.
            În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tinerii sustrăseseră bunurile din incinta unei societăţi comerciale de pe raza secţiei de poliţie, prejudiciul în valoare de 500 lei fiind recuperat și predat părții vătămate.
  Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 cu suspecţii în stare de libertate.
 
Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de reținere pe bază de ordonanță pe I. Giuniet, de 27 ani, care, în perioada 21.10-07.11.2013, profitând de faptul ca i s-a permis accesul într-o societate comercială, a sustras mai multe telefoane mobile diferite mărci, pe care le-a comercializat. Prejudiciul cauzat societății este de 45.195 lei, acesta fiind recuperat în proporție de 20 %.
I. Giuniet urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie au identificat şi cercetează doi minori de 14 şi 13 ani, din Constanţa, în sarcina cărora au fost reţinute mai multe furturi din autoturisme, comise în noaptea de 07/08.11.2013.
 
Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe H. Floriean, de 58 ani, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, nu a virat la bugetul statului suma de 29.000 lei, reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.
 
 Secţia 4 Poliţie a identificat în pe G. Valentin , de 45 ani şi pe A. Benone, de 41 ani, ambii din Constanţa, în timp ce transportau cu un autoturism mai multe componente C.F.R. sustrase de la vagoane. Actele premergătoare vor fi declinate potrivit competenţelor.
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
La data de 08.11.2013, poliţiştii Serviciul Rutier, au identificat, în Deleni, pe A. Beihan, de 23 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
          Poliţiştii Biroului Rutier Medgidia au identificat, în Cobadin, pe R. Ion, de 37 ani, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.
 
Poliţiştii Biroului Rutier Mangalia cercetează în stare de libertate pe M. Iulian Dragoş, de 40 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii