Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

27 Sep, 2013 13:32 855 Marime text
 Tineri suspectaţi de furtul roţilor unui autoturism identificaţi de poliţiştii din Eforie în scurt timp de la sesizare
               
  La data de 25.09.2013, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi de către o tânără din Eforie Sud, privind furtul a două roţi de la autoturismul pe care îl avea parcat în apropierea blocului în care locuieşte, cauzând un prejudiciu de 700 lei.
 
              Demarând operativ cercetările, în mai puţin de 12 ore de la sesizare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraş Eforie au identificat şi depistat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Mangalia, suspecţi de comiterea faptei.
              Totodată, bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate şi predate păgubitei.
 
              Celor trei suspecţi le-a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate.
          Cercetat în stare de libertate de poliţiştii Secţiei 2
 
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate un tânăr de 19 ani, din Năvodari, care la data de 26.09.2013, ora 22.00 a fost prins de agenţii de pază ai unui supermarket, cu articole de îmbrăcăminte sustrasedin incinta unui magazin.
Produsele au fost recuperate şi predate reprezentantului societăţii prejudiciate.
 
          Cercetată în stare de libertate de poliţiştii Secţiei 2
 
            Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate o tânără de 24 de ani, din Constanţa, care la data de 26.09.2013, ora 16.00, a fost depistată de o patrulă de jandarmi, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, contra sumei de 30 lei.
 
           Cercetat de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru contrafacere şi concurenţă neloială
 
Acţionând în baza Programului “ANTIFRAUDĂ” şi a Planului de Acţiune pentru combaterea infracţiunilor ce se comit în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au documentat activitatea infracţională a reprezentantului unei societăţi comerciale din Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere şi concurenţă neloială.
Astfel, în urma unei percheziţii efectuate la data de 26.09.2013, in municipiul Constanţa, la sediul social al societăţii au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 12.000 părţi componente din material plastic ale unui produs fabricat de societatea în cauză utilizând fără drept un model industrial având drept titular o altă societate.
            În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere şi concurenţă neloială, fapte prev. de art. 52 din lg. 129/1992 si art. 5, lit. a din legea 11/1991
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii