Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

22 Sep, 2013 15:55 919 Marime text
La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din Constanţa, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras un telefon.
Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a identificat suspectul, în persoana lui B. VASILE, de 45 ani, din Constanţa, asupra căruia a fost găsit telefonul victimei.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, pe numele lui B. Vasile a fost emisă, de către procurorul de caz, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca la data de 22 septembrie a.c., bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere corespunzătoare.
 
La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii şi jandarmii din Năvodari au depistat în flagrant, pe strada Midiei din localitate, pe G. Giani, de 20 ani, din Năvodari, care sustrăsese dintr-un magazinul o sumă de bani. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările continuând cu autorul în stare de libertate.
 
 
La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 – Constanţa au fost sesizaţi, prin SUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Badea Cârţan, mai multe persoane încearcă să sustragă combustibil din rezervoarele unor autoturisme.
Patrulele de poliţie deplasate la faţa locului au identificat două persoane, pe P. Marius şi pe M. Adrian, ambii de 23 de ani, din Constanţa, care au fost conduşi la sediul secţiei în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.
 
 
Poliţia Năvodari cercetează în stare de libertate pe D. D., de 17 ani, care, la data de 21.09.2013, a profitat de neatenţia personalului dintr-un magazinul şi a sustras un telefon mobil.
 
La data de 20.09.2013, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a reţinut 4 minori, care au sustras bunuri din autoturismul proprietate personală, parcat pe strada Arhiepiscopiei, din Constanţa.
Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a identificat 4 minori cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, toţi din Constanţa, care prin forţarea sistemului de închidere al portierei autoturismului, au sustras un aparat G.P.S., care a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii