Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

24 Jun, 2013 18:44 699 Marime text
Produse contrafăcute descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor
 
  Acţionând în baza programului Antifraudă şi a planului de acţiune întocmit în acest sens, ofiţerii Serviciului Investigarea Fraudelor au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare pe linia comerţului cu produse contrafăcute şi protejării populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
  Astfel, s-a constatat că în cadrul unei societăţi se comercializau produse de încălţăminte şi accesorii de damă, susceptibile a fi contrafăcute.
                Mărfurile în valoare de aproximativ 3.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, reprezentantei societăţii fiindu-i întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
          Minor cercetat pentru furtul unui autoturism
 
La data de 22.06.2013, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la furtul unui autoturism marca Dacia 1310, ce se afla parcat pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 50.
  Fiind demarate cu operativitate procedurile legale aflate în vigoare în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat şi scos din trafic, pe raza localităţii Agigea, autoturismul în cauză.
Conducătorul acestuia a fost identificat în persoana minorului B. V.-F., de 17 ani, din localitatea Poarta Albă, acesta fiind şi principalul suspect în cazul furtului autoturismului respectiv.
  Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior instanţa de judecată emiţând pe numele său măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii