Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

23 Jun, 2013 15:31 890 Marime text
La data de 22 iunie a.c., ora 17.40, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi de către o femeie de 48 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe plajă, o persoană necunoscută, i-a sustras o poşetă, care conţinea mai multe bunuri personale şi documentele de identitate.
  Deplasaţi la faţa locului şi demarând cu operativitate investigaţiile, poliţiştii au identificat, în scurt timp, un tânăr de 19 ani, din Mangalia, care avea asupra sa bunul reclamat. Prejudiciul în valoare totală de 1.200 lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.
 
La data de 21 iunie a.c., ora 18.30 poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi de o femeie din localitatea Târguşor, cu privire la faptul că soţul său provoacă scandal în faţa locuinţei, ameninţând-o cu acte de violenţă, atât pe ea, cât şi pe fiica acesteia.
Având în vedere aspectele sesizate, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un poliţist local din Târguşor, deplasaţi la faţa locului, au identificat un bărbat, de 57 de ani, care încerca să intre în casă, unde se aflau femeia şi fiica acesteia, cu intenţia de a le agresa.
La observarea echipajului de poliţie, bărbatul a devenit recalcitrant, adresându-i injurii poliţistului din cadrul Postului de Poliţie Târguşor, ameninţându-l, ulterior lovindu-l. În încercarea de a-l imobiliza, poliţistul a fost bruscat, fiindu-i ruptă cămaşa uniformei.
 În cauză a fost sezitat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, cercetările fiind preluate de către procurorul de caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
În cursul zilei de 22 iunie a.c., bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei, magistraţii dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.
 
   La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Nicolae Iorga se află două persoane necunoscute, care sustrag bunuri,
Deplasaţi cu operativitate la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Castelu şi un minor, de 13 ani, din Constanţa, care, pătrunzând în curtea imobilului, au sustras o bară metalică.
  Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii