Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

25 Apr, 2013 12:28 1094 Marime text
   Prinşi în flagrant de poliţiştii din Eforie

           În noaptea de 24/25.04.2013, ora 00:00, poliţiştii din Eforie au prins în flagrant pe B. Robert Ionuţ de 21 ani, B. Gabi, de 23 ani ambii din sat Moşneni, comuna 23 August, I. Ionuţ Cătălin de 23 ani din comuna Odăile, judeţ Buzău, S.Narcis, de 20 ani şi S. Teodor Claudiu, de 31 ani ambii din Constanţa, toţi locuind fără forme legale în comuna Tuzla, în timp ce sustrăgeau din căminele subterane situate pe strada Mihai Eminescu, din Eforie Sud,  aproximativ 100 metri cablu telefonic aparţinând unei reţele de telefonie fixă şi un capac metalic al unui cămin subteran.
           Suspecţii vor fi prezentaţi în cursul zilei de 25.04.2013 Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetaţi de poliţiştii din Agigea pentru profanare de morminte

La data de 24.04.2013, ora 23.00 patrula mixtă formată dintr-un poliţist din Agigea şi un poliţist local a depistat în incinta cimitirului ortodox din localitate pe G. MARIAN, de 50 ani şi P. VIORICA, de 49 ani, ambii din Constanta, în timp ce rupeau flori de la mai multe morminte.
Asupra acestora s-au găsit aproximativ 200 fire narcise pe care intenţionau să le valorifice.
      Celor în cauză le-a fost întocmit dosar penal fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de morminte.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

  La data de 24.04.2013, ora 13.00, M. CRISTIAN, a condus un tractor neînmatriculat, având ataşat în partea din spate un utilaj agricol (semănătoare de cereale), pe strada Primăriei, din comuna Poarta Albă şi în zona intersecţiei cu strada Naţiunilor, acroşează cu partea dreaptă a utilajului, o minoră lipsită de supraveghere.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat de către poliţişti, la ora 16:00 când a şi fost testat alcooltest rezultat fiind negativ.      
  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, aceasta fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanta, mama acesteia refuzând internarea.
   
  La data de 24.04.2013, ora 16:00, S. ANDREI, a condus o autoutilitară pe DJ 226, dinspre comuna Lumina către oraş Năvodari şi ajungând  la intersecţia dirijată cu strada Câmpului, nu se asigură la efectuarea manevrei de viraj la stânga şi intră în coliziune cu un autoturism condus de O. FLORENTINA, în aceeaşi direcţie de mers şi aflat în depăşirea autoutilitarei.
   În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de beton aflat în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea corporală uşoară a conducătoarei acestuia.

    La data de 24.04.2013, ora 18.30, L. GABRIELA a condus un autoturism pe strada Liliacului din municipiul Constanţa, dinspre strada Theodor Speranţia către strada Arcului şi ajungând la intersecţie cu strada Pandurului, nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care în urma impactului a fost proiectat într-un stâlp din beton, aflat pe partea stângă a sensului său de mers, conducătorul acestuia şi alţi trei pasageri fiind vătămaţi corporal, uşor.

Celor în cauză le-au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii