Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

22 Mar, 2013 18:04 699 Marime text
În ultimele 24 de ore la nivelul judeţului poliţiştii constănţeni, au organizat o acţiune, fiind aplicate 43 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.850 lei.

    INFRACŢIUNI JUDICIARE

        La data de 21 martie a.c.,  ora 08.15 poliţiştii din Adamclisi au fost sesizaţi de către un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Zorile,  despre faptul că în noaptea de 20/21.03.2013, persoane necunoscute a sustras din curtea locuinţei socrului său, şapte  saci cu făină.
        Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că autorii au pătruns în curtea locuinţei deschizând poarta de acces, intrând într-o magazie pe o uşă ce nu era asigurată cu încuietori sau lacăt, de unde au sustras 7 saci cu făină.
           În urma verificărilor efectuate cu sprijinul poliţiştilor Secţiei Rurale Băneasa, a fost identificat B. Costel Cristinel, suspectat de comiterea furtului. Persoana în cauză a fost reţinută 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie  prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat în valoare de 700 lei a fost recuperat integral şi predat părţii vătămate.
       Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

               La data de 21 martie a.c., poliţiştii din Cobadin au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 12 ani, din localitate, suspectaţi de un furt din locuinţa unui bărbat de 73 de ani, din localitate, de unde au sustras suma de 400 lei.                 Prejudiciul cauzat a fost recuperat parţial.
               Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu minorii în stare de libertate,  pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora şi pentru recuperarea întregului prejudiciu produs.

    ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR

La data de 21 martie a.c., între orele 14.30 – 17.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au desfăşurat o razie, în colaborare cu poliţişti ai Seviciului Rutier şi jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, pe raza întregului municipiu.
Cu acestă ocazie s-a acţionat în 23 locaţii publice, 6 unităţi de învăţământ, au fost controlate 16 unităţi de alimentaţie publică şi au fost verificate 106 autoturisme. Au fost legitimate 192 persoane, din care 29 au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiu, pentru verificări. Totodată au fost aplicate 42 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.850 lei, au fost reţinute 2 certificate şi 2 plăcuţe de înmatriculare.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

Accidente rutiere

La data de 21 marie a.c, ora 03.00, V. Daniela, a condus un autoturism, pe A4, dinspre DN 3 către DN 39 şi ajungând la sensul giratoriu aflat la intersecţie cu DN 39, datorită neatenţiei în conducere, aceasta intră în coliziune cu sensul giratoriu şi părăseşte partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta faţă.

    Infracţiuni constatate

Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe C. Dragoş  Florin, de 29 de  ani, din Medgidia, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice aflându-se sub infuenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri cercetează în stare de libertate pe L. Elena Andreea, de 30 de ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate pe T. Constantin Ciprian,  de 32 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub infuenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

Poliţiştii din Costineşti cercetează în stare de libertate pe G. Marian, de 44 de ani, din Costineşti, întrucât a condus moped pe drumurile publice fără a poseda permis.

Poliţiştii din Ovidiu cercetează în stare de libertate pe N. Paul, de 50 ani, din localitate, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice aflându-se sub infuenţa băuturilor alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii