Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - 22 septembrie 2014

ro

22 Sep, 2014 10:14 899 Marime text

Bănuit de comiterea unei tâlhării, identificat la scurt timp de la sesizare de către polițiștii din Cernavodă

Urmare a activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din oraș Cernavodă, în cazul unei reclamații de tâlhărie, a fost identificat și reținut N.M., de 40 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.
Din cercetări s-a stabilit faptul că, la data de 20 septembrie a.c., o femeie de 38 de ani, din Iași, în timp ce se deplasa pe strada Energiei, din Cernavodă a fost deposedată prin violență, de către o persoană necunoscută, de poșeta în care avea o tabletă electronică, două telefoane mobile, suma de 150 lei și acte de identitate.
                Polițiștii au recuperat bunurile sustrase, cel în cauză fiind reținut pe bază de ordonanță, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca la data de 22.09.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

           Depistați în flagrant de către polițiștii Secției 2

La data de 21.09.2014, ora 02.20, polițiștii Sectiei 2 au depistat în flagrant, pe strada Soveja, doi minori, în vârstă de 14 ani, din C-ța, în timp ce încercau să sustragă bunuri din interiorul unui autoturism, parcat.
Acestora li s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la furt calificat

           Cercetat de către polițiștii din Năvodari pentru comiterea mai multor furturi

Urmare a activităților desfășurate, polițiștii din Năvodari l-au identificat pe O.F.-L., de 37 de ani, din localitate, care la data de 04.09.2014 a sustras o bicicletă din curtea unei locuințe.
Extinzând cercetările s-a stabilit că acesta a mai sustras o altă bicicletă și alte bunuri din curtea aceleiași locuințe, bunuri recuperate și predate păgubitului. Cel în cauză este deja arestat pentru comiterea unei fapte similare.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii