Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ IPJ - 1.09.2014

ro

01 Sep, 2014 11:25 1356 Marime text
Cercetat pentru furt
La data de 31.08.2014, ora 18.40, poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Steagului, dintr-un bloc în construcţie, un bărbat sustrage obiecte metalice.
Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a identificat un bărbat, de 21 de ani, din Constanţa, asupra căruia au fost găsite un bomfaier şi mai multe bare din fier-beton.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.

Minor cercetat penal
La data de 31.08.2014, ora 19.27, poliţiştii Secției 3 au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, unei femei, de 59 ani, i-a fost sustras un lanț de la gât.
Patrula mixtă deplasată la fața locului l-au depistat pe cel bănuit de comiterea faptei.
Din investigaţii a rezultat faptul că, A. C., de 15 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a sustras lanţul în timp ce victima urca scările spre apartamentul său, situat pe Aleea Daliei din Constanţa.
Asupra minorului au fost găsite o cruciuliță și un pandantiv din aur ce aparțineau persoanei vătămate, prejudiciul, de 7000 de lei, fiind recuperat și predat femeii.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale în vederea stabilirii întregii activități infracționale a minorului.

Conducere sub influenţa alcoolului
În dimineaţa zilei de 31.08.2014, poliţiştii au identificat în trafic, în Mangalia şi în Neptun, trei conducători auto, toţi turişti, care conduceau pe drumul public autoturisme aflându-se sub influenţa alcoolului. În cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Conducerea unui  autovehicul neînmatriculat
La data de 31.08.2014, ora 00.10, a fost identificat în trafic, pe strada Poporului, A. Valentin Ionuţ, de 23 ani, din Castelu, care conducea un autoturism, neînmatriculat (având autorizaţia provizorie expirată), poliţiştii întocmind dosar penal pe numele bărbatului.

Conducere fără permis la Mihai Viteazu
În seara zilei de 30.08.2014, ora 21.15, L. Ionuţ, de 34 ani, fără a deţine permis, a condus un moped pe drumul spre Sinoe şi a lovit un atelaj hipo ce se deplasa în faţa sa, în acelaşi sens, rănindu-se uşor, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale.
Şi în acest caz poliţiştii au întocmit acte de cercetare penală.

Cercetaţi pentru furt din poştă
Poliţiştii cercetează penal trei minori, doi de 14 ani şi unul de 15 ani, care, în noaptea de 29/30.08.2014, prin forţarea a două uşii de acces de la intrarea într-un oficiu poştal situat pe bulevardul Tomis, au pătruns în interior, de unde au sustras electronice şi încălţăminte.

Tânăr cercetat pentru distrugere
T. Titu din Constanţa a sesizat poliţiştii despre faptul că, în ziua de 29.08.2014, ora 18.40, fiul său T. Ionel Giorgian, de 28 ani, a provocat distrugeri la interiorul apartamentului unde locuiesc, respectiv, degradarea unui corp de mobilier, a pereţilor din holul imobilului situat pe Strada 1907 şi a spart mai multe corpuri de iluminat, cauzând un prejudiciu de 3.000 lei.
În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pe numele tânărului, care este cercetat şi pentru ameninţarea tatălui.

Urmărit naţional depistat de poliţişti
În noaptea de 29/30.08.2014, poliţiştii au depistat pe N. Andrei, de 19 ani, din Constanţa, urmărit naţional, care a plecat voluntar din locuinţele protejate din Topraisar.
Tânărul a fi introdus în Centru de Primire a Persoanelor cu Handicap ,,Ovidiu”, solicitându-se revocarea urmăririi naţionale.

Femeie cercetată pentru loviri şi alte violenţe
Poliţiştii o cercetează penal pe O. Teodor, de 62 ani, din Năvodari, care, în ziua de 30.08.2014, a lovit-o pe S. M. de 10 ani, din Năvodari, deoarece cea din urmă ar fi cules nuci din pomul din faţa blocului femei.

Surprins în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism
La data de 1.09.2014, ora 2.55, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, că pe Şoseaua Mangaliei, a surprins un tânăr, în autoturismul său, în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri.
Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului l-a identificat pe C. Ianoș, de 18 ani, din Pantelimon - Ilfov, care, prin spargerea geamului portierei din dreapta-spate a autoturismului a pătruns în interior, de unde a sustras două genți în care se aflau produse cosmetice şi un radio-CD.
Prejudiciul reclamat de 1700 lei a fost recuperat și predat părții vătămate.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii