Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ - 18.07.2014

ro

18 Jul, 2014 14:53 1113 Marime text
Depistaţi de către poliţişti cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive

La data de 17 iulie a.c., ora 01.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia şi un jandarm au depistat pe strada Republicii, doi tineri, în vârstă de 21 de ani, din localitate, asupra unuia edintre ei fiind găsit un pachet de ţigări, în care se afla o substanţă vegetală, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.
Cercetările în acest caz vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul B.C.C.O. şi D.I.I.C.O.T.

Patrula de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Oraş Năvodari şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au depistat şi identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitate, care se deplasa pe strada Prelungirea Străzii D.6 şi care avea asupra sa un pliculeţ ce conţinea o substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul B.C.C.O. şi D.I.I.C.O.T.

Depistat şi identificat de către poliţiştii Secţiei 2 conducând un autovehicul având numărul de înmatriculare expirat

Poliţiştii Secţiei 2 au depistat în trafic pe P. F., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autovehicul pe  bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, având numărul de înmatriculare expirat.

Depistat de către poliţiştii Biroului Rutier Medgidia în timp ce conducea având acest drept suspendat

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat şi identificat în trafic, la data de 16 iulie a.c., pe bulevardul Republicii, din localitate, pe M. N., în vârstă de 32 ani, care conducea un autovehicul, având dreptul de a conduce suspendat.

Accident rutier uşor

La data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Hârşova au fost sesizaţi cu privire la faptul că E. I., în vârstă de 58 ani, din localitate, fără a deţine permis de conducere, a condus un autovehicul pe strada Stadionului şi a acroşat cu oglinda retrovizoare o femeie, în vârstă de 32 de ani, care se deplasa pe carosabil, în acelaşi sens, accidentând-o uşor.

Incendiu în Năvodari

La data de 17 iulie a.c., ora 14.50, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, a avut loc un incendiu la o baracă, din lemn şi stuf, a unei societăţi comerciale, amplasată pe o plajă.
După stingerea incendiului de către pompieri, în interior a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane în vârstă de 56 ani, om al străzii, cunoscut ca fiind consumator de alcool.
Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei.
  Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii