Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buetin de presă IPJ Constanţa 20.01.2012

ro

20 Jan, 2012 15:07 919 Marime text

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului au fost sesizate şi constatate la poliţie 2 evenimente.
 
 Poliţia Medgidia cercetează în stare de reţinere, pe o perioadă de 29 zile, pe numiţii A. Samet, de 25 de ani şi A. Beihan, de 30 de ani, ambii din Medgidia, care în  data 18 ianuarie au sustras baterii de acumulatori auto şi alte obiecte metalice din garajul unei societăţi comerciale din Medgidia.

 Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au documentat activitatea infracţională a lui T. Laurenţiu-Florin, de 23 de ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, administrator al unei societăţi comerciale din Cumpăna, care a evidenţiat în mod fictiv în contabilitate suma de 6.051.942 lei, cu titlu de cheltuieli, în scopul diminuării impozitelor şi taxelor către bugetul consolidat al statului fără a prezenta organelor fiscale competente documentele financiar-contabile în termenul stabilit de acestea în vederea dovedirii realităţii şi legalităţii relaţiilor comerciale desfăşurate cu furnizorii şi clienţii societăţii cu preponderenţă în domeniul lucrărilor speciale de construcţii.
În condiţiile constatării unui prejudiciu care a depăşit valoarea în lei a un milion de Euro, dosarul a fost înaintat unităţii de Parchet supraveghetoare împreună cu referatul cu propunere de declinare a competenţei în favoarea D.N.A.- Serviciul Teritorial Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii