Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru furt calificat în port

ro

23 Jan, 2012 15:40 1040 Marime text

Arestat preventiv pentru furt calificat în port

Un bărbat de 40 de ani, din Murfatlar, este cercetat de poliţiştii constănţeni pentru două furturi comise la bordul unor nave aflate sub pavilion străin, acostate în Portul Constanţa.

       Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime l-au identificat pe D. Ionel, de 40 de ani, din Murfatlar, care în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit că este suspect de comiterea a două furturi în Portul Constanţa.
     Astfel, la data de 18.11.2011, pe timp de noapte, acesta ar fi urcat la bordul unei nave sub pavilion Italia, acostată în dana 46 Port Constanţa, de unde ar fi sustras dintr-o cabină a unui membru de echipaj, un laptop şi mai multe pachete de ţigări, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei (dosar instrumentat de I.J.P.F. Constanţa).
     În cursul nopţii de 21/22.01.2012, suspectul a urcat la bordul unei nave sub  pavilion R.P.D. Coreea, acostată în dana 36 Port Constanţa, de unde a sustras o borsetă, conţinând un aparat de fotografiat digital şi un card de memorie aferent, în valoare totală de 1.000 de lei.
         Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 20 zile.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii