Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune pentru Betina M SRL, firma fondată de fostul consul onorific al Libanului! (MINTUĂ)

ro

23 May, 2022 00:00 1586 Marime text
 
  • Betina M SRL a fost fondată de Charbel Joseph Maroun, fostul consul onorific al Libanului la Constanţa!
  • Betina M SRL (fondată în 1994) are sediul social în Mamaia, Palm Beach Hotel, și se ocupă de „hteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Betina M SRL, firmă înfiinţată de Charbel Joseph Maroun, fostul consul onorific al Libanului la Constanţa, va fi reintrodusă în activitatea comercială! Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța, în dosarul 8947/118/2013   
 
Minută
 

Respinge obiecţiunile formulate de creditoarea DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa, ca neîntemeiate. Potrivit art 103 rap la art 132 din Legea 85/2006, dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei BETINA M SRL, şi reinserţia debitoarei în activitatea comercială, cu obligaţia acesteia de plată, în măsura în care în dosarul nr 3007/118/2021 se va stabili o creanţă a DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa. Dispune radierea menţiunilor privind procedura reorganizării debitoarei din Registrul Comerţului. Dispune descărcarea administratorului judiciar de toate atribuţiile şi responsabilităţile . Dispune comunicarea prezentei hotărâri debitoarei, creditoarei, Direcţiei Generale Regionale A Finanţelor Publice Galaţi, prin AJFP Constanţa şi O.R.C. Constanţa pentru efectuarea menţiunilor, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu apel în 7 zile de la comunicarea în BPI. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.05.2022.

 
Potrivit Confidas.ro, Betina M SRL (fondată în 1994) are sediul social în Mamaia, Palm Beach Hotel, și se ocupă de „hteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Asociații Betina M SRL sunt Merched El Khawaja, cu 98 % din capital, și Nassar Ghaleb, cu 2 % din capital.
 
Dăscălescu CO SPRL este administrator judiciar, iar Nassar Ghaleb apare ca administrator special.
 
Firma a intrat în procedura de reorganizare judiciara prin continuarea activității la data de 24 octombrie 2013.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O persoană fizică cere insolvența Grup Servicii Petroliere Offshore SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii