Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valorificarea vinului rămas Falimentul fermei Nazarcea, administrată de Arhiepiscopia Tomisului, amânată pentru luna mai

ro

27 Mar, 2021 00:00 1885 Marime text
  • Prin sentinţa comercială nr. 5922/25.06.2004, pronunţată în dosarul 2957/com/2003 al Tribunalului Constanţa, s-a dispus intrarea în faliment a debitoarei SC Nazarcea Ovidiu SA şi desemnarea în calitate de lichidator judiciar a Corinei Curutz, devenită prin reorganizare CC Insol IPURL Constanţa.

Cristina Constantinescu, judecător-sindic în cadrul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanţa, a acordat un nou termen în dosarul (32/118/2003) privind falimentul societăţii comerciale Nazarcea Ovidiu SA administrată de Arhiepiscopia Tomisului.
 
Cauza a fost amânată pentru data de 17 mai 2021, pentru a se convoca creditorii pentru a hotărâ asupra modului de valorificare a cantităţii de vin rămasă.
 
Ferma Nazarcea a fost oferită de Guvernul Adrian Năstase Arhiepiscopiei Tomisului, prin Hotărârea de Guvern 300/2002. Atunci, Executivul a decis transmiterea terenului agricol în suprafaţă de 350 ha (viţă-de-vie şi livadă), proprietate privată a statului, din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului în proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Culturii şi Cultelor şi în folosinţa Patriarhiei Române - Arhiepiscopia Tomisului.
 
Prin Hotărârea Guvernului nr. 300/26.03.2002, s-a aprobat transmiterea cu plată a imobilului „Grup Social Culme“ din proprietatea SC Nazarcea - Ovidiu SA în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Culturii şi Cultelor şi în folosinţa Patriarhiei Române - Arhiepiscopia Tomisului. Prin art. 2 al aceluiaşi act normativ s-a aprobat transmiterea terenului agricol în suprafaţă de 350 de hectare, proprietate privată a statului, din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Culturii şi Cultelor şi în folosinţa Patriarhiei Române - Arhiepiscopia Tomisului.
 
Citește și
 
Mii de litri de vin Sauvignon Blanc, impropriu consumului uman
Falimentul fermei Nazarcea, oferită Arhiepiscopiei Tomisului, aproape de final


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii