Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre firmele cofetarului Silvian este în insolvenţă! Creditorii sunt chemaţi să decidă soarta bunurilor debitoarei Microconstruct SRL

ro

06 Feb, 2017 00:00 2109 Marime text
Subscrisa Spectrum Insolvency IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Microconstruct SRL, conform Încheierii nr. 2323 din data de 8.08.2014, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 13333/118/2012, în temeiul art. 13 şi al următoarelor din Legea privind procedura insolvenţei, convoacă adunarea creditorilor debitorului Microconstruct SRL. Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, strada Nicolae Iorga nr. 20, etajul 1, Constanţa, pe data de 10 februarie, la ora 15.00.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace şi înregistrate la lichidatorul judiciar, până cel târziu în data fixată pentru exprimarea votului. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la lichidator cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.
 
Potrivit ordinii de zi, în şedinţă se va discuta despre prezentarea raportului de fonduri nr. 1 privind debitoarea Microconstruct SRL, prezentarea planului de distribuţie între creditori nr. 1 privind debitoarea Microconstruct SRL şi aprobarea unei noi strategii de valorificare a bunului imobil proprietate a debitoarei Microconstruct SRL situat în Costineşti, teren intravilan în suprafaţă de 1.050 mp.
 
Pe lista creditorilor firmei Microconstruct SRL se află Banca Transilvania SA, sucursala Constanţa, CEC Bank, sucursala Constanţa, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa, Primăria Comunei Costineşti, Primăria Municipiului Medgidia, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa şi Silviu Miron.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Microconstruct SRL a fost înfiinţată în 2003 şi are sediul social în Constanţa, pe strada I.G. Duca nr. 73, şi un capital social de 200 de lei. Asociat unic al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Silviu Miron, născut pe 12.10.1960.
 
Acesta este asociat în mai multe societăţi, precum Agro Salcie SRL, Silvian Star SRL, firmă pe care funcţionează cofetăria Silvian, şi în PFA-ul Miron Silviu Persoană Fizică Autorizată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii