Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bun imobil deţinut de Eucass SRL, firmă cu lipici la bani publici, urmează să fie valorificat

ro

21 Nov, 2016 00:00 2989 Marime text
Victoria SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Eucass SRL, conform Încheierii nr. 473 din data de 23.04.2012, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 4045/118/2012, convoacă întrunirea comitetului creditorilor debitorului.
 
Şedinţa va avea loc la sediul administratorului judiciar, în data de 24.11.2016, la ora 9.30. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială autentică, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, pe ordinea de zi a fost inclus următorul punct: alegerea persoanei de specialitate pentru evaluarea proprietăţii imobiliare situate în Constanţa, strada Steagului nr. 49 (teren + construcţie nefinalizată) din patrimoniul debitoarei SC Eucass SRL.
 
În vederea evaluării acestui bun imobil aflat în patrimoniul debitoarei, respectiv a stabilirii valorii de piaţă, au fost înregistrate următoarele oferte: PFA Manoila Dănuţ - onorariu 700 de lei, PFA Vasile Domnel - onorariu 900 de lei, Rasid Laris - onorariu 1.000 de lei. Creditorii SC Eucass SRL sunt: Piraeus Leasing România IFN SA, banca Italo Romeno Spa, SC Mar & Mac Trading SRL.

Despre Eucass SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol nr. 14, societatea a fost înfiinţată în anul 2008. Capitalul social subscris, de 11.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.100 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Iusuf Mahir, născut pe 19.01.1956, la Cernavodă. Tot el este şi administrator, iar Victoria SPRL - administrator judiciar. Eucass SRL se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În şedinţa din 17.06.2016, Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, a admis propunerea administratorului judiciar Victoria SPRL de extindere a planului de reorganizare al debitoarei SC Eucass SRL şi a dispus prelungirea acestuia cu încă un an. Iusuf Mahir mai este asociat în Tebo Gaz SRL şi Tobtech Serv SRL.
 
De-a lungul anilor, Eucass SRL a câştigat mai multe contracte de la Primăria Constanţa şi de la alte instituţii publice. În 2011, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa un contract pentru lucrări de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului (mic şi mare) de protecţie a spaţiilor verzi. De asemenea, în noiembrie 2012, societatea a obţinut de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa contractul „Modernizarea clădirii sediului administrativ şi clădire ateliere prin recompartimentare şi construire pod circulabil“.

Citeşte şi: 

Planul de reorganizare al SC Eucass SRL ar putea fi extins pentru un an

„Familia Eucass" amenajează spaţiile de recreere din Constanţa şi din Mamaia

Eucass SRL renovează sediul Ambulanţei Constanţa

Cu lipici la banii publici Societatea Eucass construieşte un bloc de cinci etaje în Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii