Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de insolvenţă Societatea Forseti SRL va da piept cu creditorii

ro

19 Sep, 2015 00:00 1468 Marime text
Dosarul cu numărul 3861/118/2012, aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia a II-a Civilă, de care se ocupă judecătorul sindic Iulia Casian, se referă la intrarea în insolvență a societății constănțene Forseti SRL, cu sediul pe strada șoseaua din Vii nr. 97.
 
Firma are acum un administrator judiciar, Maestro SPRL, reprezentat de Valentina Suciu, şi un administrator special, în persoana Mădălinei Soare.
 
Maestro SPRL a decis să convoace, în temeiul Legii privind procedura insolvenţei, Comitetul creditorilor debitorului SC Forseti SRL. Comitetul va avea loc la sediul Maestro SPRL din strada Aristide Karatzali nr. 24, Constanţa pe 30.09.2015, ora 14.00.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul comitetului prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.

Pe ordinea de zi se află:
1. Prezentarea de către administratorul special a raportului aferent trimestrului XI privind situaţia financiară a SC Forseti SRL
2. Aprobarea raportului aferent trimestrului XI privind situaţiile financiare ale debitorului SC Forseti SRL.
Creditorii chemați sunt Procredit Bank SA Bucureşti, AJFP Constanţa, Geyer & Buchegger Real Estate Grup SRL - Buftea, jud. Ilfov.
 
Firma Forseti a fost înființată în 1996 și are un capital de 200 de lei. Asociații firmei sunt Ion Soare și Mădălina Soare. Mădălina Soare este și administrator special al firmei. Obiectul de activitate al firmei este axat pe „transporturi rutiere de mărfuri“. Numele lui Ion Soare mai apare și în societatea Evo-Speed Logistics SRL.
 
În decembrie 2011, firma avea datorii la stat în valoare de 30.000 de lei. Societatea Forseti are trei angajați. Potrivit vrajitorul.eu, ultima publicare în ANAF este 30.06.2015. La acea dată, societatea nu avea datorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii