Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suvade Company SRL, în insolvență Se cere acordarea unui nou termen în continuarea procedurii

ro

10 Sep, 2015 00:00 1490 Marime text
Societatea Suvade Company SRL este în insolvență, iar administratorul judiciar este Cabinetul Individual de Insolvenţă Ianuşi Petronela. S-a făcut public raportul de activitate privind modul de îndeplinire a atribuţiilor şi justificarea cheltuielilor efectuate cu administrarea procedurii pentru debitoare, în care sunt amintiţi creditorii: Banca Comercială Română, Credit Europe Bank România SA, Banca Comercială Carpatica SA - Sucursala Constanţa, Serviciul Public de Impozite şi Taxe - VBL, VB Leasing România IFN SA - VBL Broker de Asigurare SRL.
 
SC Suvade Company SRL a înregistrat mai multe acţiuni pentru recuperarea creanţelor. Dintre acestea, amintim dosarul cu nr. 1599/118/2014/a2 - contestaţie tabel preliminar SC Yal Concept SRL -, prin administrator judiciar C.I.I. Bârlădeanu Alexandru (în prezent, trimis în judecată de DNA) - contestaţie respinsă -, dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanţa. Împotriva sentinţei de respingere a contestaţiei la tabelul preliminar, debitoarea, prin administrator, a formulat apel, dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Constanţa, unde, la termenul din 9 februarie, judecata a fost suspendată din cauza lipsei nejustificate a părţilor.

Prin acest raport se solicită judecătorului sindic acordarea unui termen în continuarea procedurii, în vederea desfăşurării acţiunilor de recuperare a creanţelor.

Despre Suvade Company SRL

Suvade Company SRL este o firmă cu sediul social pe șoseaua Mangaliei, Constanța, înființată în anul 2003, având ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 9 septembrie 2015, asociatul unic al firmei este Asan Iusmen.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri 0, un număr de angajați 0, creanțe de 333.776 de lei și datorii de 1.183.662 de lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii