Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul de fonduri şi planul de distribuire al Prosidex Rom SRL, în atenţia creditorilor

ro

22 Jul, 2016 00:00 2403 Marime text


Creditorii firmei Prosidex Rom SRL se întâlnesc în şedinţă, pe 26 iulie, în vederea prezentării raportului de fonduri şi planului de distribuire.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 13950, din data de 20 iulie, Spectrum Insolvency IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Prosidex Rom SRL, conform Sentinţei Civile nr. 2041 din data de 16 iunie 2016 pronunţată de Tribunalul Constanţa, secţia a II-a Civilă, a convocat comitetul creditorilor socităţii Prosidex Rom SRL. Adunarea va avea loc la data de 26 iulie, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar.
 
Firma are trei creditori: Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, SC Midex SA prin administrator judiciar Maestro SPRL, Compania Naţională a Uraniului SA.
 
Pe ordinea de zi figurează două puncte: Prezentarea Raportului de fonduri şi Prezentarea Planului de distribuire.

Despre Prosidex Rom SRL

Societatea Prosidex Rom SRL a fost înfiinţată în anul 1998 şi îşi are sediu social în municipiul Constanţa, strada Primăverii. Firma are un capital social, integral vărsat, în valoare de 300 de lei şi este compus din 30 de părţi sociale. Ştefan Crăciunescu, născut la data de 12 august 1958, în Alexandria, judeţul Teleorman, este sigurul asociat al societăţii.  Amintim că Ştefan Crăciunescu este asociat în alte două firme: Nitrogreen SRL şi Prosidex SRL.            
                                                                                                                                
Conform codificării CAEN, societatea este specializată în „Extracţia altor minereuri metalifere neferoase“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii