Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre creditori, Uniunea Compozitorilor Bucureşti Procedura falimentului Estate Constructions SRL, deschisă de lichidator

ro

11 Dec, 2015 00:00 2145 Marime text
Expert General IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Estate Constructions SRL, conform Încheierii de şedinţă nr. 737 din data de 23/11/2015, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 7323/118/2015, notifică deschiderea procedurii falimentului în formă simplificată împotriva debitorului.
 
Debitorul Estate Constructions SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la
dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 67 alin. (1) din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de
insolvenţă. Creditorii debitorului Estate Constructions SRL trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului este 7 ianuarie 2016. Verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor se vor efectua până pe data de 18 ianuarie 2016.
 
De asemenea, termenul pentru întocmirea tabelului definitiv de creanţe este 5 februarie 2016. Prima Adunare a Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Tulcea, strada Sălciilor nr. 7, pe data de 25 ianuarie 2016, la ora 16.00. Pe ordinea de zi au fost incluse prezentarea situaţiei debitorului, desemnarea Comitetului creditorilor, confirmarea / desemnarea lichidatorului judiciar şi stabilirea onorariului acestuia.
 
Creditorii debitoarei sunt: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Antonio Potop, din Constanţa, Agentour Donau Trans SRL, din comuna Vădeni, judeţul Brăila, Coca-Cola Hbc Romania SRL, Continvest SRL, din comuna Vădeni, judeţul Brăila,
Mozi Business Onlince SRL, Bucureşti, Transagrimad SRL, din comuna Traian, sat Căldăruşa, judeţul Brăila, Uniunea Compozitorilor Bucureşti, Vox Publicitate SRL Brăila, SPITVBL Constanţa.

Despre Estate Constructions SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Maior Sofran, firma este deţinută de Antonio Potop. Acesta este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. În anul fiscal 2014, societatea cu 11 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 312.086 de lei şi un profit net de zero lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii