Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, reprezentată de avocatul lui Nicuşor Constantinescu Insolvenţa societăţii Telegondola-Mamaia SRL, amânată. Aproape 40 de termene

ro

28 Jun, 2017 00:00 4215 Marime text
Tribunalul Constanţa va redeschide, pe data de 17 august, dosarul în care societatea comercială Telegondola-Mamaia SRL, unde printre asociaţi se află Primăria Municipiului Constanţa, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din ianuarie 2012, iar până în prezent, cauza a primit 39 de termene.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, în şedinţa publică din data de 20 februarie 2012, completul de judecată compus din judecător sindic Corina Eugenia Jianu a luat în examinare cauza având ca obiect aplicarea procedurii insolvenţei reglementate de Legea 85/2006, la cererea debitoarei SC Telegondola-Mamaia SRL, cu sediul în localitatea Mamaia, municipiul Constanţa, Staţie Pornire Perla.
 
Prin cererea înregistrată pe rolul acestei instanţe sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 26 iunie, SC Telegondola-Mamaia SRL are ca asociaţi persoane juridice SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în municipiul Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.
 
Pe data de 10 iunie a fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a asociaţilor Telegondola-Mamaia SRL. Convocarea a fost efectuată de către administratorul judiciar al Telegondola-Mamaia SRL, respectiv Consorţiul Spectrum Insolvency Ipurl-Expert Insolvenţă SPRL.
 
Au fost prezenţi asociaţii: 1. Mamaia SA, prin reprezentant Mariana Ancuţa Ion, reprezentând 53,49% din totalul cotei de participare la beneficii şi pierderi. 2. Primăria Municipiului Constanţa, reprezentată prin avocat Marius Mocanu, reprezentând 46,51% din totalul cotei de participare la beneficii şi pierderi.
 
Marius Mocanu este avocatul lui Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii