Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa, asociat în firmă Judecătorii au închis procedura de reorganizare a activităţii Telegondola - Mamaia SRL

ro

09 Oct, 2019 00:00 4676 Marime text
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au dispus ieri închiderea procedurii de reorganizare a activităţii debitoarei Telegondola - Mamaia SRL, cu sediul în Mamaia, staţie pornire Perla! Decizia a fost luată ca urmare a realizării planului de reorganizare. Printre asociaţii Telegondola - Mamaia SRL se află şi Primăria Municipiului Constanţa.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din 3 ianuarie 2012. Noul termen a fost stabilit pentru 4 noiembrie.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“. 
 
„Admite cererile formulate de administratorul special Ştefan Marian şi creditoarea Mamaia SA privind închiderea procedurii ca urmare a realizării planului de reorganizare. Dispune închiderea procedurii de reorganizare a activităţii debitoarei Telegondola - Mamaia SRL, cu sediul în Mamaia, staţie pornire Perla, judeţul Constanţa, ca urmare a realizării planului de reorganizare. Prezenta sentinţă va fi notificată către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii