Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla Paradisului Oil Company a intrat în insolvenţă!

ro

08 Jun, 2017 00:00 2211 Marime text
Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Perla Paradisului Oil Company SRL şi a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de această societate comercială.
 
Instanţa a desemnat CII Guguş Liviu în calitate de administrator judiciar provizoriu, cu un onorariu fix de 3.000 de lei, exclusiv TVA, şi un onorariu variabil de 10% din valoarea activelor vândute şi a creanţelor recuperate.
 
„Administratorul judiciar va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, precum şi orice alte atribuţii stabilite în sarcina sa de către judecătorul sindic. Se suspendă de drept toate acţiunile judiciare şi extrajudiciare, precum şi măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale. (…) Debitorul îşi păstrează - în condiţiile legii - dreptul de administrare - constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Fixează termenul-limită pentru depunerea creanţelor la 14 iulie 2017. Fixează termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 3.08.2017. Termenul pentru depunerea contestaţiilor împotriva menţiunilor tabelului preliminar este de şapte zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Totodată, instanţa a fixat termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 28 august, a stabilit data primei şedinţe a Adunării Creditorilor la data de 7 august, ora 12, la sediul administratorului judiciar, şi a dispus convocarea creditorilor.
 
Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 7 iunie, Perla Paradisului Oil Company SRL are sediul social în Eforie Sud. Asociat unic al firmei este Dumitru Lucachi, născut 22.04.1959, în Botoşani. Unitatea comercială are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii