Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! RADET Constanţa a intrat în faliment!

ro

23 Sep, 2021 12:13 11009 Marime text

 
Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată azi de Tribunalul Constanța! Lichidator provizoriu a fost desemnat Eurosmart S.P.R.L.
  
Oficial
 

Solutia pe scurt: Hot. Admite cererea administratorului judiciar EUROSMART S.P.R.L. In temeiul art. 145 alin. (1) A lit. c) din Legea nr. 85/2014 , Dispune începerea procedurii falimentului împotriva debitoarei RADET Constanţa. In temeiul art. 145 alin (2) , desemnează lichidator provizoriu pe EUROSMART S.P.R.L.Fixează termen pentru predarea gestiunii averii debitorului către lichidatorul judiciar la 10 octombrie 2021 . Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor născute în cursul procedurii la 3 noiembrie 2021. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 29 noiembrie 2021 . Termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor este de 7 zile de la publicarea tabelului suplimentar în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă . Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 24 decembrie 2021 . În temeiul art. 151 şi următoarele din Lege , dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.  Acordă termen la 29 noiembrie 2021.

 
Amintim că societatea Termoficare Constanța SRL a preluat serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, după intrarea în faliment a RADET.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și 

ZIUA LIVE. Totul despre cât vor plăti constănțenii pentru gigacalorie la iarnă și cum se va obține ajutorul de încălzire a locuinței

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii