Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă din Constanța a intrat în insolvență!

ro

29 Apr, 2022 00:00 1712 Marime text
 
  • SC Benfoodstar SRL (fondată în 2019) are sediul social în Eforie se se ocupă de restaurante.
 
Societatea comercială Benfood Star SRL a intrat în insolvență! Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța și poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 28 aprilie 2022, SC Benfoodstar SRL (fondată în 2019) are sediul social în Eforie se se ocupă de restaurante.
 
Asociat unic este Mihalache Constantin, care a mai figurat în Camuflaj Vama Veche SRL și în Pacific Tur SRL, ambele fiind radiate.
 
Date financiare Benfoodstar SRL
 
2019
 
Cifra de afaceri: 0 lei
Cheltuieli: 4.749 lei  
Profit net: -4.749 lei
Angajați: 0
 
Oficial de la Tribunal
 
Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Benfood Star SRL. Desemnează pe Salop Ion – Cabinet Individual de Insolvenţă, cu sediul profesional în Mmnicipiul Constanţa, în calitate de administrator judiciar provizoriu.
 
Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la 10.06.2022.
 
Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 30.06.2022 .
 
Termenul pentru depunerea contestaţiilor împotriva menţiunilor tabelului preliminar este de 7 zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar .
 
Fixează termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 25.07.2022 .
 
Stabileşte data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 4.07.2022 , ora 12 la sediul administratorului judiciar şi dispune convocarea creditorilor.
 
Dispune deschiderea de către debitor a unui cont distinct la o unitate bancară din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii. În caz de neîndeplinire a atribuţiei, contul va fi deschis de către administratorul judiciar.
 
Plăţile se vor face din contul deschis pe numele averii debitoarei, pe bază de dispoziţii emise de către administratorul judiciar. Toate operaţiunile contabile dispuse asupra acestui cont vor fi evidenţiate în rapoartele întocmite de către administratorul judiciar şi vor fi justificate, prin depunerea la dosar a documentelor de plată şi a extraselor de cont. În baza art. 76 din Legea nr. 85/2014 , dispune comunicarea prezentei hotărâri tuturor instanţelor în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului şi băncilor la care debitorul are conturi deschise . Fixează termen administrativ la 7.09.2022 . Cu apel, la Curtea de Apel Constanţa , în 7 zile de la comunicare , cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa .
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
RBT Taxi SRL, fosta Mondial Taxi A&G, va fi radiată! Firma, controlată de Sorin Coadă, reprezentantul Camerei Taximetriștilor din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii