Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă care se ocupă de amenajarea piscinelor, în faliment

ro

29 Oct, 2015 00:00 1905 Marime text


Lichidatorul judiciar Dăscălescu & Co SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Ingo Piscine SRL, conform sentinţei civile nr. 2585 din data de 7/09/2012, pronunţată de Tribunalul Constanţa, convoacă comitetul creditorilor debitoarei.
 
Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar Dăscălescu & Co SPRL din Constanţa, strada Marc Aureliu nr. 8, parter, la data de 30 octombrie, ora 12.00. Pe ordinea de zi a fost inclusă prezentarea Addendum-ului la Raportul și Planul de distribuţie cu privire la fondurile obţinute din lichidarea şi vânzarea bunurilor din patrimoniul debitoarei Ingo Piscine SRL.

Despre Ingo Piscine SRL

Înfiinţată în anul 2000, societatea Ingo Piscine SRL are sediul social în Valu lui Traian, strada Cantonului. Capitalul social al societăţii, compus din 20 de părţi sociale, este deţinut de Dinu Liviuţ Damian şi Camelia Damian. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social al societăţii. Ingo Piscine SRL se ocupă de „lucrări speciale de construcţii“.
 
Potrivit constantaconstruct.ro, Ingo Piscine Constanţa este producător de piscine, de la piscine din beton placate cu vitroceramică sau ceramică, la piscine cu liner PVC pe diverse structuri (beton, panouri metalice, panouri din materiale plastice, panouri din lemn), piscine din tablă de oţel inoxidabil, piscine din polipropilenă şi altele. În anul 2013, societatea cu  zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei. Numele lui Dinu Liviuţ Damian mai apare în SC Damian Consulting SRL şi Ingo Prod SRL. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii