Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificarea şi prelungirea planului de reorganizare a SC Violet ICE SRL, la mâna creditorilor

ro

14 Oct, 2016 00:00 2782 Marime text
AS Insolv SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Vilolet ICE SRL, conform încheierii nr. 564 din data de 05.04.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, secţia a II-a civilă, în dosarul nr. 3200/118/2013, convoacă adunarea creditorilor debitoarei. Adunarea va avea loc pe data de 1 noiembrie, ora 14.00, la sediul lichidatorului de pe strada Ştefan cel Mare nr. 35-37, incinta centrului Comercial Casa Modei. Creditorii pot fi reprezentați în cadrul adunării prin împuterniciți, cu procură specială și legalizată, sau în cazul creditorilor bugetari și a celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității.
Pe ordinea de zi sunt două puncte: aprobarea raportului trimestrial şi a situaţiilor financiare ale debitoarei, aporbarea prelungirii şi a modificării planului de reorganizare.
 
Despre Violet ICE SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea Violet Ice SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Ștefan cel Mare, numărul 35-37, județul Constanţa, are ca activitate principală comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate. Societatea are un capital social subscris de 270 lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt: Nelu Plastira (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 60 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Nicolae Martinescu (are calitatea de asociat, cu un aport la capital de 70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Laurenţiu Coconea (are calitatea de asociat - cu un aport la capital de 70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Viorel Crăciun (are calitatea de asociat - cu un aport la capital de70 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%). Persoanele împuternicite sunt: Viorel Crăciun (administrator), Nelu Plastira (administrator), Nicolae Martinescu (administrator), Laurenţiu Coconea (administrator) și As Insolv SPRL (administrator judiciar). În anul 2015, societatea Violet ICE SRL a avut cinci salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 714.768 lei şi un profit net de zero lei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii