Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa fermei Salcia SA, care a aparţinut fiului lui Liviu Dragnea, a primit un nou termen. Anunțul judecătorilor

ro

25 May, 2021 10:08 1907 Marime text

Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au stabilit un nou termen în dosarul privind insolvența fermei Salcia SA, unde acţionar principal a fost Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD.

Cauza a fost amânată pentru data de 13 septembrie 2021, având în vedere concluziile raportului de activitate, pentru continuarea procedurii insolvenţei.

Amintim că pe data de 02 martie 2020, judecătorii de la Tribunalul Teleorman au admis cererile de deschidere a procedurii insolvenţei, prevăzută de Legea nr. 85/2014, formulată de creditorul Schweinemast Brader GMBH şi de creditorul Tel Drum SA prin administrator judiciar CITR Filiala Ilfov SPRL.

„Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei Ferma Salcia SA. Desemnează administrator judiciar provizoriu pe Eurosmart SPRL (...) cu o remuneraţie de 2000 lei din averea debitoarei. Fixează termene limită pentru: înregistrarea cererilor pentru admiterea creanţelor - 16 aprilie, verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea în BPI a tabelului preliminar - 6 mai 2020; depunerea contestaţiilor - şapte zile de la publicarea tabelului preliminar în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă“, potrivit minutei judecătoreşti.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii