Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“, în faliment. Un nou termen în instanță

ro

08 Sep, 2018 00:00 1680 Marime text
Ieri, la Tribunalul Constanța a avut loc un nou termen în dosarul în care fundația „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“ a solicitat și a obținut intrarea în faliment în procedură simplificată.
 
Termenul de ieri a fost acordat pentru continuarea procedurii.
 
Dosarul se află pe masa judecătorului sindic Oana Damian, din Tribunalul Constanța.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență, „prin cererea introdusă pe rolul Tribunalului Constanța la data de 11 mai, sub nr. 3174/118/2017, debitoarea SC Fundația «Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară» a învestit judecătorul sindic cu soluționarea cererii de deschidere a procedurii insolvenței reglementate de Legea 85/2014, iar prin declarația făcută conform art. 66, alin. 5, și-a arătat intenția de a intra în procedura simplificată“.
 
În fapt, se arată că Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în Arta Culinară“ se află în stare de insolvență, întrucât nu a plătit obligațiile către bugetul de stat și mai multe persoane juridice de mai mult de 30 de zile.
 
„Astfel, din activitatea desfășurată, debitoarea a realizat o perioadă profit, însă cifra de afaceri a scăzut treptat, în patrimoniul său producându-se un dezechilibru financiar bazat pe lipsa de fonduri bănești. La data formulării cererii de chemare în judecată, societatea a înregistrat datorii certe, lichide și exigibile către bugetul de stat și alți furnizori în valoare de 104.620,47 de lei, rambursarea la scadență a tuturor obligațiilor fiscale nefiind posibilă, scadențele stabilite fiind depășite cu consecința creșterii costurilor aferente“, conform Buletinului Procedurilor de Insolvență.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii