Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma, cu lipici la banii publici Debitorii Ambient Prim Construct SRL decid tarifele privind serviciile de arhivare

ro

08 Jun, 2016 00:00 3873 Marime text


Liţcanu & Gheorghiţă SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Ambient Prim Construct SRL, conform Încheierii de confirmare nr. 1243 din data de 1.10.2012 pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 4687/118/2009, convoacă Comitetul Creditorilor debitorului.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă din data de 6 iunie, şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din strada Răscoalei 1907 nr. 38, pe data de 15 iunie, la ora 11.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea tarifelor privind serviciile de arhivare.
 
„În calitate de deţinători ai documentelor, suntem obligaţi să înregistram şi să ţinem evidenţa tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum şi a celor ieşite, scop în care am procedat la primirea arhivei debitoarei Ambient Prim Construct SRL, care, la momentul preluării, se afla depozitată în localitatea Ovidiu în condiţii improprii. Am ridicat şi depozitat pe cheltuiala noastră documentele, aproximativ 200 de saci, am procedat la depozitarea acestora şi la inventarierea numerică a dosarelor existente, rezultând un număr de 3.681 de dosare cu un conţinut de aproximativ 700.000 de file.
 
Având în vedere dispoziţiile legale privind inventarierea, selecţionarea, organizarea documentelor şi a fondului arhivistic şi luând în calcul obligaţia întocmirii nomenclatorului arhivistic, se impune angajarea unei firme specializate, autorizată în acest sens de către Ministerul Afacerilor Interne - Arhivele Naţionale ale României“, a precizat lichidatorul judiciar Liţcanu & Gheorghe SPRL.
 
Necesitatea realizării acestor operaţiuni este cu atât mai importantă cu cât firma a avut aproximativ 1.300 de angajaţi, iar solicitările privind eliberarea adeverinţelor de vechime sunt în număr foarte mare, impunând un astfel de demers arhivistic.

Despre Ambient Prim Construct SRL

Societatea Ambient Prim Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ileana Cosânzeana. Cu un capital social subscris de 144.000 de lei, integral vărsat, compus din 14.400 de părţi sociale, firma îi are ca asociaţi pe Sorin Plăcintescu, născut pe 3.08.1969, în Constanţa, şi pe Sorin Septimiu Coman, născut la 1.10.1968, în Piatra Neamţ. Fiecare asociat deţine 7.200 de părţi sociale (50% din capitalul social).
 
Ambient Prim Construct SRL se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Numele lui Sorin Plăcintescu a mai apărut, de-a lungul anilor, în următoarele societăţi, în prezent aflate în faliment: Ager Consult SRL, SC Ambient Prim Construct General SRL, Ambient Prim Residence SRL, Compacons SRL şi Espasia SRL.
 
De-a lungul anilor, Ambient Prim Construct SRL şi-a adjudecat mai multe contracte cu autorităţile locale. Astfel, în anul 2009, a obţinut de la Universitatea Maritimă din Constanţa contractul „Lucrări de reabilitare - Baza Nautică“, în valoare de 308.518 lei.
 
În anul 2008, a obţinut de la Primăria Valu lui Traian contractul „Lucrări de extindere şi reabilitare Primărie“, în valoare de 1.348.950 de lei. Tot în anul 2008, Unitatea Militară 02154 Constanţa a atribuit societăţii Ambient Prim Construct SRL contractul „Achiziţie publică de lucrări de reparaţii curente în antrepriză la construcţii“, în valoare de 5.558,58 de lei. În acelaşi an, firma şi-a adjudecat de la Primăria Constanţa contractul „Lucrări de demolare de active şi construcţii provizorii abuzive în municipiul Constanţa“, în valoare de 252.100,84 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii