Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două puncte pe ordinea de zi a Comitetului Creditorului societăţii Glam Style SRL

ro

31 May, 2016 00:00 1599 Marime text


Cabinetul Individual de Insolvenţă Dovîncescu Cristina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Glam Style SRL, conform sentinţei civile nr. 4508/30.05.2011pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 12012/118/2010, convoacă Comitetul Creditorilor debitorului.
 
Şedinţa va avea loc la sediul ales al lichidatorului judiciar, din strada Griviţei nr. 6, pe data de 2 iunie, la ora 10.00. Pe ordinea de zi se regăsesc următoarele puncte: prezentarea raportului asupra fondurilor obţinute din lichidarea averii debitoarei şi din încasarea de creanţe în perioada 7.02.2011 - 18.05.2016; prezentarea planului de distribuţie parţială între creditori a fondurilor obţinute.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic, căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, urmând a fi înregistrate la lichidatorul judiciar cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului.

Despre Glam Style SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Mangalia, strada T.S. Saveanu. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de asociatul unic Aurelia Claudia Măzăreanu, născută în 23.08.1981, în Mangalia. Administratorul judiciar al societăţii, care se ocupă de „construcţii de clădiri şi lucrări de geniu“, este Cristina Otava.       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii