Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii firmei SC Prima Dona Floral SRL nu s-au prezentat la întâlnirea stabilită de judecătorul sindic

ro

22 Nov, 2015 19:18 1555 Marime text
 
Dosarul cu numărul 5779/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvenţa firmei SC Prima Dona Floral SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Baba Novac. De acest dosar se ocupă judecătorul sindic Iulia Casian, lichidatorul judiciar fiind reprezentat de Anca Frăţilă.

La data de 18 noiembrie, la ora 12.00, a avut loc la sediul lichidatorului, pe strada Sabinelor, întrunirea Adunării creditorilor SC Prima Dona Floral SRL, stabilită de judecătorul sindic prin sentinţa de deschidere a procedurii insolvenței. Ordinea de zi a cuprins alegerea comitetului creditorilor, prezentarea situaţiei debitorului şi confirmarea/înlocuirea lichidatorului judiciar. Însă, la şedinţa Adunării creditorilor, nu s-a prezentat niciun creditor, iar Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi a trimis punctul de vedere în scris.
 
Lichidatorul judiciar a constatat că Adunarea creditorilor nu a fost legal întrunită, deoarece nu au fost prezenţi creditorii ale căror creanţe însumate să reprezinte minim 30% din valoarea totală a creanţelor împotriva averii debitorului.
 
SC Prima Dona Floral SRL are un singur asociat
 
Firma din Constanţa, aflată în insolvenţă, are drept obiect de activitate „comerţul cu ridicata al florilor şi al plantelor”. SC Prima Dona Floral SRL are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Asociat unic este Ana Maria Călin, din Ovidiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Anca Frăţilă, după cum am menţionat, este lichidator judiciar şi persoană împuternicită.
 
Precizăm că Ana Maria Călin mai apare drept asociat şi în două firme, şi anume: Călin P. Ana-maria, radiată, şi Călin Petre Ana-Maria Întreprindere Individuală, în funcţiune.
 
Sursa foto: eurojust.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii