Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cherhanaua Tașaul, în insolvență! Dosarul a primit un nou termen

ro

26 Jan, 2021 00:00 1728 Marime text
  • Cherhanaua Tașaul SRL a investit judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Constanța cu soluționarea cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenței.


Iulia Casian, judecător-sindic din cadrul Tribunalului Constanța - Secția a doua Civilă din Tribunalul Constanța, a stabilit un nou termen în dosarul (4973/118/2020) privind insolvența societății comerciale Cherhanaua Taşaul SRL, cu sediul social în Ovidiu, județ Constanța,

Noul termen a fost stabilit pentru data de 15 martie, pentru continuarea procedurii.

Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, oficialii SC Cherhanaua Tașaul SRL au precizat că datoriile firmei, la data de 11 august 2020, erau în cuantum de 1.028.460 lei, iar disponibilul societății este insuficient pentru stingerea datoriilor existente.

Cherhanaua Tașaul SRL și-a declarat intenția de reorganizare pe bază de plan, solicitând desemnarea în calitate de administrator judiciar pe Dascalescu & Co SPRL.

Potrivit Monitorul Oficial al României, Partea A IV-A, Nr. 6339/20.XI.2013,
Cherhanaua Tașaul SRL a fost fondată de Liliana Doroftei, cu o cotă de participare la beneficii de 100%, cota de participare la pierderi: 100%. Administratorul firmei a fost numiră Adriana Bădescu. Prin decizia nr. 1/19.08.2015, Doroftei Liliana, în calitate de asociat unic la societatea sus-menționată, a hotărât revocarea din funcția de administrator a Adrianei Bădescu. Prin hotărârea nr. 1/07.10.2015, Doroftei Liliana, în calitate de asociat unic la societatea Cherhanaua Tașaul SRL, a schimbat obiectul principal de activitate al societății în „Acvacultura în ape dulci“, vechiul obiect principal de activitate rămând în obiectul secundar al societății.

Potrivit Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Cherhanaua Taşaul SRL are sediul social în Ovidiu, județ Constanța, și este condusă de Raluca-Mihaela Doroftei, cu o cotă cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80 %, și Mariana Niculae, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20 %.

Cherhanaua Taşaul SRL are ca obiect acvacultura în ape dulci.


Citește și

Tribunalul a stabilit noul termen
Swiss Gold SRL, una dintre cele mai cunoscute firme specializate în comerţul ceasurilor şi bijuteriilor, în insolvență!


Insolvența Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale ,,Radionav” merge mai departe


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii