Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunurile debitorului Navcons Shipping Agency SRL, reevaluate de creditori

ro

03 Apr, 2017 00:00 1328 Marime text
Cabinetul Individual de Insolvenţă Cristina Dovâncescu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Navcons Shipping Agency SRL, conform sentinţei civile nr. 5215/22.09.2011, pronunţată de Tribunalul Constanţa, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Şedinţa va avea loc pe data de 7 aprilie, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 114. Creditorii pot fi reprezentaţi în comitet prin împuterniciţi cu procură specială autentică, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii vor putea vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care îşi exprimă votul, semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua şi la ora fixată pentru exprimarea votului, administratorului judiciar sau lichidatorului judiciar.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume scăderea preţului bunului imobil din averea debitoarei, având în vedere mai multe aspecte. Astfel, potrivit anunţului publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, s-au organizat 13 licitaţii la preţul iniţial de 274.200 de lei, însă nu s-a prezentat niciun posibil cumpărător. Lichidatorul propune organizarea a 12 licitaţii având preţul de începere de 246.780 de lei. În cazul în care nici după această diminuare a preţului nu va fi adjudecat imobilul, lichidatorul judiciar va reconvoca Adunarea Creditorilor pentru o nouă diminuare de preţ.

Navcons Shipping Agency SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 1995 şi are sediul social în Jupiter, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Jănica Ungureanu, născută pe 22.09.1959, în localitatea Oasele, judeţul Galaţi. Administrator judiciar este Cristina Otavă. Navcons Shipping Agency SRL se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii