Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost notificată deschiderea procedurii insolvenţei împotriva debitorului Nidorvam SRL

ro

26 Feb, 2016 00:00 1859 Marime text
Dascălescu & CO SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Nidorvam SRL, conform Încheierii nr. 82 din data de 29/01/2016, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 341/118/2016, în temeiul art. 147 din Legea nr. 85/2014, notifică deschiderea procedurii insolvenţei în formă simplificată împotriva debitorului.
 
Nidorvam SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 67, alin. (1) din Legea privind procedura insolvenţei. La rândul lor, creditorii debitorului Nidorvam SRL trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei.
 
Termenul de depunere a cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului este de 15 martie. Tabelul preliminar al creanţelor va fi afişat pe data de 25 martie, iar tabelul definitiv, pe data de 18 aprilie. Prima Adunare a Creditorilor va avea loc Ia sediul lichidatorului judiciar pe 30 martie, ora 12.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume prezentarea stadiului procedurii şi desemnarea Comitetului Creditorilor.

Despre Nidorvam SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Nidorvam SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada AV. Ion Muntenescu. Societatea are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Adrian Valentin Mavrodin şi Elena Ramona Mavrodin. Ambilor asociaţi le revin câte 50% din capitalul social. Nidorvam SRL desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii