Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Caraș-Severin Domnule Victor Ponta, nu confundați România cu moșia dumneavoastră!

ro

10 Jun, 2015 21:16 798 Marime text
Cu profundă îngrijorare, filiala județeană Caraș-Severin a Partidului Mișcarea Populară constată că în ultima perioadă societatea românească este zguduită de grave încălcări ale democrației, fiind scena unor acte de corupție și ignorare a legislației cu consecințe profunde pentru toți cetățenii țării.
 
  Cea mai recentă dovadă a unor asemenea fapte se consumă chiar în aceste zile. Primul ministru Victor Ponta este acuzat de procurorii DNA, care au dispus începerea urmăririi penale față de dânsul, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari, privind încheierea unor contracte de asistență juridică.
 
În aceeași cauză, procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Victor Ponta și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată, fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru.
 
Punerea sub acuzare a unui premier în exerciţiu este un fapt fără precedent în România, foarte trist şi foarte grav pentru imaginea României şi pentru credibilitatea prim-ministrului.
 
  Ne surprinde faptul că liderii PSD strâng rândurile în jurul lui Victor Ponta încurajându-l pe acesta să refuze categoric solicitările justificate ale Președintelui țării și a tuturor cetațenilor care îi cer demisia, act firesc și obligatoriu în această conjunctură.
 
Aceste acțiuni nu fac altceva decât să îngreuneze actul de justiție.
 
  Solidari cu toți membrii formațiunii noastre politice, membrii care au organizat un miting de amploare în capitală avându-l în frunte pe Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, solicităm demisia premierului Victor Ponta, act de demnitate și onoare care îi permite să demonstreze prin fapte, nu prin vorbe că nimeni nu este mai presus de lege.
 
Domnule Victor Ponta, nu confundați România cu moșia dumneavoastră!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii