Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Păcat!... de tineri au ales un drum fără ieşire

ro

12 May, 2015 10:47 1483 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care aveau asupra lor joint-uri, 31 pliculeţe de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare albă şi verde şi suma de 651 lei provenită din vânzarea unor astfel de pliculeţe.  
 
          Luni, 11 mai a.c., ora 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în cartierul „Faleză Nord” din Constanţa, a observat un grup de trei persoane, în mijlocul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din localitate şi care avea în mână o pungă în care se aflau mai multe pliculeţe. La vederea militarilor, tinerii  cu vârste cuprinse între 18-19 ani, au început să se agite şi au încercat să dispară. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
         Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 25 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare albă şi verde. Cei doi tineri au declarat că sunt consumatori şi au cumpărat cele patru plicuri de la „comerciant”, cu 40 lei/bucata/subst. albă, respectiv 20 lei/bucata/subst. verde. În plus asupra lui F.S.T., vânzătorul(dealer-ul), militarii au mai găsit şi suma de 651 lei. Acesta a declarat că banii provin din vânzarea pliculeţelor cu substanţe psihotrope.    
 
        Tinerii, cele 25 de plicuri şi suma de bani descoperită asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
         O oră mai târziu, în aceeaşi zonă, jandarmii au mai surprins doi tineri cu vârste cuprinse între 21-23 ani,  care aveau asupra şase pliculeţe cu substanţă halucinogenă de culoare verde şi joint-uri.
 
         Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
 
 
   INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii