Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 10 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care aveau asupra lor 28 pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde

ro

28 May, 2015 14:15 1534 Marime text
         Miercuri, 27 mai a.c., ora 15:45, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Cet din Constanţa, a observat un grup de trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, care aveau asupra lor 16  pliculeţe de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
        Tot miercuri, 27 mai a.c.,între orele 21:30-23:40, jandarmii au surprins în zona Casa de Cultură, 2 persoane  de 22 respectiv 28 de ani  care aveau asupra lor 12  pliculeţe de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
          Cele 28 de plicuri au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
         Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

           Măsuri de ordine publică

          In perioada 29-31 mai a.c. va avea loc la Maritimo Shopping Center, etapa I a evenimentului  automobilistic”Smart Driving Series” organizat de WCA Team Bucureşti, cu sprijinul Asociaţiei Litoral Delta Dunării, unde jandarmi din cadrul Grupării Mobile “Tomis” Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică pe spaţiul public în zona adiacentă desfăşurării evenimentului .
 
        In data de 29 mai a.c., începând cu orele 18:00, jandarmii din cadrul  Grupării Mobile Tomis Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică, pe Drumul E675, între localităţile Topraisar şi Amzacea, la Km 38, cu ocazia serbării câmpeneşti, unde se aproximează participarea a unui număr de 300 persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii