Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Garda de Coastă Jucării susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la P.T.F. Constanţa Sud Agigea

ro

25 Sep, 2015 10:00 1323 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii vamali au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, jucării susceptibile a fi contrafăcute cu o valoare de aproximativ 80.000 lei dacă ar fi originale.
 
În data de 24.09.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii vamali au efectuat, pe baza analizei de risc, controlul unui container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov.
În urma controlului, au fost descoperite 1.536 de jucării (maşinuţe din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 80.000 lei dacă ar fi originale.
Bunurile în cauză au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez, în vârstă de 32 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.
 
                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii