Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta să retragă imediat propunerea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, iar Antonescu să propună un alt candidat, de preferință fără dosar penal

ro

19 Aug, 2013 19:07 1282 Marime text
Ponta și Antonescu recidivează: l-au susținut până în ultima clipă pe Relu Fenechiu ca ministru al Transporturilor, deși știau că este inculpat într-un dosar penal. Au reușit astfel performanța de a gira, în premieră, un ministru condamnat în timpul mandatului. S-au încăpățânat apoi să îl propună pe Ovidiu Silaghi, împotriva căruia DNA a cerut astăzi începerea urmăririi penale pentru trafic de influență și fapte de corupție.
 
Oricât au încercat să paseze răspunderea pentru dezastrul de la Ministerul Transporturilor, interimarul Ponta și vacanțierul Antonescu nu pot la nesfârșit să practice politica struțului. Au prelungit interimatul de la Transporturi pentru a nu-și asuma privatizarea CFR Marfă și au propus în cunoștință de cauză un alt candidat cu probleme.
 
Partidul Mișcarea Populară îi cere lui Victor Ponta să retragă imediat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor.
 
Îi cerem totodată lui Crin Antonescu să revină din vacanță și să îi găsească interimarului Ponta un înlocuitor la Transporturi, de preferință fără dosar penal. Dacă însă rezerva de cadre a PNL se rezumă la infractori prezumați sau condamnați, ar fi poate mai bine ca acest partid să cedeze postul de la Transporturi către PSD, care dispune de o largă divizie de plagiatori, oricând gata să îl elibereze pe șeful lor, dr. Victor Ponta, de povara interimatului și a privatizării CFR Marfă.
 
Adrian Papahagi
Vicepreședinte, Partidul Mișcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii