Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP salută decizia unanimă a CCR privind neconstituționalitatea modificării Codului Penal

ro

15 Jan, 2014 17:27 1442 Marime text
Partidul Mișcarea Populară salută decizia unanimă a magistraților Curții Constituționale, care arată întregii societăți că Marțea Neagră din Parlamentul României a fost o minilovitură împotriva Constituției României. Prin decizia unanimă a CCR, ordinea constituțională este prezervată.

Partidul Mișcarea Populară constată cu satisfacție faptul că, în pofida modificărilor intervenite în componența sa, Curtea Constituțională își face pe deplin datoria de aliat al statului de drept. CCR este o pavăză eficientă împotriva tentativelor USL de a genera discriminări între cetățenii români, cu scopul ilegitim de a-și apăra membrii cu probleme penale sau de integritate.

După respingerea ca neconstituțională a descentralizării propuse de vicepremierul Liviu Dragnea, actuala decizie a CCR ne demonstrează că instituțiile menite să apere democrația nu se lasă timorate de supermajoritatea abuzivă a USL.
Partidul Mișcarea Populară – singurul partid politic care a organizat un protest public după Marțea Neagră din Parlament – va continua să se lupte pentru ca societatea românească să revină pe linia normalității democratice, în context european și euroatlantic. E o lupta continuă și inegală, dar imperativă și corectă, la care îi chemăm pe toți cetățenii români dornici să-și apere drepturile fundamentale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii