Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metroul Drumul Taberei abandonat. O nouă minciună marca „Victor Ponta”

ro

29 Aug, 2013 15:01 1137 Marime text
Acum două zile, domnul Victor Ponta ne dădea asigurări că la şantierul tronsonului de metrou Drumul Taberei-Eroilor se lucrează din plin. Însuşi premierul s-a pogorât pe şantier între muncitorii asudaţi ca să îşi probeze afirmaţiile.
 
În realitate, însă, la metroul Drumul Taberei nu se lucrează sau, probabil, se lucrează doar în orele când premierul îşi anunţă vizita. Şi nici nu are cum să se lucreze de vreme ce guvernul incompetent al domnului Victor Viorel Ponta a tăiat din banii pentru investiţii.
 
Pentru domnul Ponta traficul rutier sufocant din Drumul Taberei nu reprezintă o îngrijorare, iar linia de metrou care ar ajuta la descongestionarea traficului nu e o prioritate. Pentru domnul Ponta locurile de muncă pierdute prin tăierea investiţiilor nu îl preocupă absolut deloc, pentru că premierul pune biruri mai mari crezând că aşa va completa lipsa încasărilor la buget.
 
Partidul Mişcarea Populară îi prezintă premierului şi dovada pentru minciuna sfruntată că şantierul metroului Drumul Taberei duduie de atâta muncă. Sunt poze realizate astăzi 29 august 2013, între orele 10-12. De altfel, locuitorii din Drumul Taberei pot vedea cu ochii lor în fiecare zi, în drumul lor prin cartier, peisajul deprimant al şantierului deschis pentru realizarea liniei de metrou şi, astăzi, abandonat din cauza lipsei finanţării.
 
 Partidul Mişcarea Populară îi atrage atenţia domnului Ponta că minciunile pe care le lansează zilnic nu mai pot ţine loc de fapte şi că românii şi-au pierdut răbdarea aşteptând realizarea marilor promisiuni ale USL din campania electorală.
 
 
Eugen Tomac
Președinte al Partidului Mișcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii