Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundatia Fantasio Constanta

ro

10 Sep, 2010 23:41 1906 Marime text

Marti, 14 septembrie, ora 12:00, la Sala de Conferinte a Consiliului Judetean Constanta din str. Petru Rares nr.4 , va avea loc conferinţa de presă care va anunta debutul proiectului "Bucurii pentru copii", finantat de Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Proiectul este castigat de Fundaţia „Fantasio" din Constanta, în parteneriat cu Consiliul Judetean Constanţa (CJC) şi cu autorităţile locale din şapte localităţi: Mircea Vodă, Deleni, Topalu, Tortomanu, Saraiu, Siliştea şi Independenţa.

De acest program vor beneficia 1400 de copii şcolari si prescolari din cele şapte localităţi constănţene. Ei vor putea urmări spectacolul de teatru de păpusi intitulat sugestiv „Bucurii pentru copii" şi vor avea ocazia să participe la un atelier de creatie de unde vor deprinde noţiuni primare de mânuire a păpuşilor.

În cadrul conferinţei vor fi prezenţi reprezentanti ai institutiilor mai sus mentionate pentru a prezenta motivaţia care a stat la baza iniţierii acestui program şi pentru a vă oferi detalii despre modul in care se va desfăsura proiectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii