Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balul Fulgilor de Nea din Cumpana

ro

21 Dec, 2009 20:34 1554 Marime text

21.12.2009

COMUNICAT DE PRESA

Balul Fulgilor de Nea din Cumpana

Sambata, 19 decembrie, Grupul de Initiativa al Tinerilor „Cumpana Tinerilor”, in parteneriat cu Primaria Cumpana, Consiliul Local Cumpana si World Vision, a organizat prima editie a Balului Fulgilor de Nea, un eveniment caritabil care si-a propus sa ajute in fiecare an, in preajma Craciunului, un copil cu probleme.
„In pofida vremii extrem de geroase, balul a fost un succes neasteptat, adunand in sala Casei de Cultura Cumpana, aproximativ 150 persoane, in mare parte tineri, dar si persoane mai in varsta, dornice de putina distractie”, a declarat George Lungu, unul dintre tinerii organizatori.
Ca orice bal care se respecta, si Balul Fulgilor de Nea a avut un concurs de Miss& Mister in cadrul caruia s-a ales perechea castigatoare din cele sapte inscrise in competitie. Jocurile amuzante care au urmat concursului de Miss&Mister au antrenat mare parte din public la dans, iar momentele de umor nu au lipsit pe parcursul serii. Recitalurile live sustinute intre probele concursului, de Alecs (19 ani), Cristi (12 ani) si Andrada Marghidan (14 ani) au ridicat in picioare sala intreaga. Doamna primar Mariana Gaju a onorat prin prezenta si implicarea directa in organizarea evnimentului si jurizarea concursului de Miss& Mister aceasta initiativa a Grupului „Cumpana Tinerilor”, format din 12 tineri inimosi.
Suma de 800 lei pe care tinerii au strans-o din vanzarea biletelor la bal, pretul unui bilet fiind de 5 lei, va  ajunge la Oti, un baietel de cinci ani din comuna Corbu, care are nevoie de o orteza (proteza pentru sold). Familia lui Oti nu isi permite sa cumpere orteza pentru copil, pretul acesteia - 1900 de lei, depasind cu mult posibilitatile financiare ale parintilor. Balul a fost sponsorizat de firma Coca-Cola, care le-a oferit copiilor suc, de Dobrogea SA si de o firma locala din Cumpana. Contributia sponsorilor a fost una esentiala la reusita balului, dar cel mai mult a contat daruirea tinerilor organizatori, a caror varsta nu depaseste, in cazul niciunuia dintre ei, 18 ani.

La cat mai multe editii!

Pentru mai multe detalii:
Isabela Stefan-Iorga – Asistent Relatii Publice si Comunicare World Vision
Tel: 0731.444.651; e-mail: isabela_stefan@wvi.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii