Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente inedite la Miercurea Ciuc

ro

18 Feb, 2016 10:30 2128 Marime text
          Statul Major al Forţelor Navale, în colaborare cu Prefectura Judeţului Harghita şi cu Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, organizează, în premieră, marţi, 23 februarie, două evenimente culturale, care vor avea loc la Casa de Cultură din Miercurea Ciuc, Piaţa Libertăţii nr. 16.
La ora 17.00, marinarii militari îi invită pe elevii din municipiul harghitean la spectacolul Aventurile lui Chilli Ramirez, prezentat de actorii Teatrului pentru copii Arlechino din Braşov. Autorul piesei şi al muzicii este Ioan Gyuri Pascu, regia spectacolului este semnată de către Attila Vizauer, iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani. Intrarea este liberă, începând cu ora 16.40.
La ora 19.30, pe scena Casei de Cultură, Muzica Militară a Forţelor Navale va susţine un spectacol muzical de excepţie pentru publicul din Miercurea Ciuc. Sub bagheta dirijorului col. Dr. Cornel Ignat, instrumentiştii vor prezenta piese muzicale din repertoriul marinăresc şi din repertoriul de muzică de promenadă. Intrarea este liberă, începând cu ora 19.10.
Realizarea celor două evenimente culturale inedite este susţinută de către S.C. Perla Harghitei S.A, S.C. Bancpost S.A. şi Liga Ofiţerilor din Marina Militară, iar acţiunea face parte dintr-o serie de activităţi organizate în perioada 23-25 februarie, de Forţele Navale Române şi Brigada 61 Vânători de Munte, în Judeţul Harghita, dedicate cinstirii memoriei eroilor căzuţi la datorie în Primul Război Mondial.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii