Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întreruperea programului în instituţiile din admistraţia publică locală

ro

28 Apr, 2015 13:27 1061 Marime text
  COMUNICAT  DE PRESĂ                               
 
 
Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (F.N.S.A.) organizează, în data de 30.04.2015, pe toată durata programului de lucru, greva generală cu întreruperea programului în instituţiile din admistraţia publică locală (primării şi consilii judeţene) ca urmare a faptului că niciuna dintre solicitările noastre nu au fost soluţionate în mod favorabil de către Guvernul României. Aceste revendicări minimale fac referire la:
1. Reglementarea şi liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituţii realizează şi sunt finanţate parţial şi din venituri proprii.
2. Creşteri salariale şi pentru salariaţii din administraţia publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.
 Vă aducem la cunoştinţă că, în data de 30.04.2015 membrii  Sindicatului Liber din Administraţia Publică Constanţa vor participa la această acţiune. Prin urmare, activitatea din toate sediile Primăriei municipiului Constanţa şi din  toate agenţiile fiscale ale Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale  Bugetului  Local Constanţa, va fi întreruptă pe toată durata programului de lucru.
Membrii FNSA şi SLSAP Constanta cer scuze tuturor cetăţenilor pe care-i deservesc salariaţii din administraţia publică locală prentru acţiunea extremă la care au fost obligaţi să recurgă din cauza nepăsării Guvernului României faţă de situaţia salariaţilor care îşi desfăşoară activitatea în primării şi consilii judeţene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii