Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FAPT sustine demersul initiat de catre APFFA privind necesitatea utilizarii dronelor

ro

14 Feb, 2014 09:37 1408 Marime text
Federatia FAPT sustine si se implica in demersul initiat de Asociatia Producatorilor de Filme si Fotografie Aeriana, pentru revizuirea Ordonului cu nr 8/2014, emis de Ministerul Transporturilor, care ingradeste preluarea imaginilor de joasa altitudine si utilizarea dronelor. Pentru o mai buna imagine in lume, si pentru a atrage mai multi turisti straini, Romania are nevoie de filme de promovare turistica.
In calitate de Presedinte al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si al Asociatiei de Promovare Litoral – Delta Dunarii, doamna Corina Martin a lansat un apel in acest sens, sustinand demersul initiat de catre Asociatia Producatorilor de Filme si Fotografie Aeriana:
https://www.youtube.com/watch?v=Kn1crmYZ_v0&feature=share
 
Declaratie Corina Martin, Presedinte F.A.P.T.: " In numele Asociatiilor de Promovare si Dezvoltare Turistica din Romania, salut comunicatul emis astazi de catre Ministerul Transporturilor, prin care se anunta decizia de revizuire a Ordinului nr.8/2014. Avem nevoie de imagini filmate aerian, la joasa altitudine, pentru a surprinde si a promova, in lume, o alta perspectiva asupra tarii noastre, si anume Romania frumoasa!. Le multumim tuturor colegilor din turismul romanesc care sustin acest demers ! "

Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii