Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cină de crăciun pentru românii fără adăpost din Madrid

ro

24 Dec, 2015 15:08 3822 Marime text
FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) organizează în seara ajunului Crăciunului o cină pentru românii fără adăpost și pentru cei care sunt într-o situație precară și nu au posibilitatea de a sărbătorii cum se cuvine Crăciunul.
 
 Cina va fi organizată la restaurantul „Saormeria Romaneasca” și a fost posibilă cu sprijinul magazinelor românești din zonă. Nu vor lipsi sarmalele cu mămăliguță și nici cozonacii românești.
 
 În zona Madrid locuiesc în jur de 200 000 de români și, din păcate, există și persoane care din anumite cauze conjuncturale nu au unde să locuiască și nici ce mânca.
 
 Românii din diaspora au fost mereu solidari cu cei în nevoie din preajma lor, însă nici pe cei din țara nu i-au uitat. FADERE a trimis în fiecare an cadouri persoanelor în vârstă de la casele de bătrâni sau copiilor orfani. Chiar și în acest an românii din zona Madrid au trimis 400 de pechete pentru copiii orfani din țara. A declarat Daniel Tecu, președinte FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa).
  
Presa FADERE 24-12-2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii