Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, pe 15 Noiembrie, Daniel Lazar se reintoarce in Route 66 pentru inca un episod din seria "Live & Loud Indoor Tour"

ro

12 Nov, 2013 14:36 924 Marime text
Vineri, pe 15 noiembrie, incepand cu ora 22.00, Daniel Lazar va concerta in Route 66, in cel de-al cincilea episod al noului sezon “Live & Loud Indoor Tour ”. Practic, Route 66 a devenit cartierul general in toata aceasta nebunie fiindca in urma cu o luna ostilitatile de aici porneau.

Reteta pastreaza detaliile specifice conceptului "Live & Loud". Si pentru ca lucrurile sa iasa conform planului Daniel va avea in spate, alaturi, toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Laurentiu Horjea, Ciprian Cornita, Alex Luft, Alex Sturzu, Andreea Manolache.
“Acum o luna incepeam toata aceasta aventura care se numeste “Live & Loud Indoor Tour” in Route 66. Au fost deja 4 concerte in aceasta toamna si fiecare a avut energia lui dar parca, exact ca in viata, prima seara a avut ceva aparte J. Ne intoarcem la baza, in Route 66, vineri, ca sa ne reincarcam bateriile si promit o noapte cel putin la fel de nebuna ca cea de acum o luna.”

Biletele sunt disponibile pe Bilete.Ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele InMedio si in Magazinele Germanos. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0735.350.350 sau direct pe adresa de email club@route66club.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.route66club.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/ lazardaniel.ro)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii