Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou weekend cu Carnaval și prezentări de modă marca FashionTV în Mamaia

ro

13 Jul, 2014 09:23 1304 Marime text
Sâmbătă seara spectaculoasele care alegorice ale Carnavalului Mamaia au facut un nou show pentru miile de turisti prezenti in Piata.
 
Fiecare weekend este întâmpinat cu distracție și spectacol în Mamaia! FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța au adus pentru încă o seară turiștii în Piațeta Cazino. Ajuns în al treilea an, Carnavalul a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe litoral. Ediția de deschidere a acestui an a atras un număr record de spectatori în Piaţa Cazino, nu mai puțin de 25.000 de persoane fiind prezente la spectacol.
 
Show-ul din aceasta seara a avut toate ingredientele necesare: dansatori de senzație, muzică bună, strălucire, și, firește, nu puteau lipsi superbele modele FashionTV România si prezentările de modă. Cluburile care au participat cu care la această ediție a carnavalului au fost Crema, Ego, Luv, Princess, Bellagio si Le Gaga.
 
Weekend-ul viitor cluburile si carele alegorice vor face show pe scena mare din Piata Casino, pentru a treia saptamana consecutiv.
 
Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie - 23 august 2014 și face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014. Detalii despre evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival puteți găsi pe site-urile oficiale ale FashionTV România: www.fpeople.ro și www.fashiontv.com.ro.
 
Partener al evenimentului: Jaguar prin Ţiriac Auto.
 
Proiectul este susținut de Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii